Geboorte horoscoop

Karakter horoscoop

De meest bekende horoscoop lezing is de geboorte horoscoop een blauwdruk van hoe de planeten aan de hemel stonden op het moment van je eerste ademteug op deze planeet.

Geboorte horoscoop

Een geboorte horoscoop is niets minder dan een momentopname van de stand van de planeten op het moment dat je de eerste ademteug binnen kreeg. Aan de hand van die unieke blauwdruk, want er spelen veel meer factoren mee dan alleen maar de stand van de planeten, kunnen Astrologen inzicht krijgen in je karakter en de huidige levenssituatie met de daarbij horende  ontwikkelingsmogelijkheden. Door die analyse kunnen er verrassende dingen naar boven komen, die diep in het onderbewuste speelde en nu de kans krijgen om naar de oppervlakte te komen, waardoor je meer inzicht en zelfvertrouwen krijgt in eigen kunnen. Verborgen talenten kunnen zich pas na jaren manifesteren en door deze te herkennen en te erkennen, kun je ze ten volle gaan ontwikkelen.

Ook laat zo een geboorte horoscoop zien waar de kern van een probleem zit zodat je die bij de wortel kunt aanpakken. Door te begrijpen waar bepaalde gedragingen vandaan komen kun je ze ook beter bestrijden.

Een analyse van een geboorte horoscoop is uitgebreid en complex, zo is het karakter van een mens ook. Daarom zijn er twee soorten analyses, de verkorte en de uitgebreide versie. De uitgebreide versie is in basis hetzelfde als de verkorte versie, maar gaat veel dieper op de zaken als;  aanleg, karakter eigenschappen en psyche in. 

 

Hoe goed ken jij jezelf echt?