De twaalf dierenriemtekens

De dierenriem met de twaalf sterrenbeelden is een levensproces met twaalf archetypen, elk met een specifieke betekenis. Elk teken heeft zijn eigen manier van functioneren met een persoonlijke stijl. De zogenaamde pop-astrologie, waaronder horoscopen in kranten en tijdschriften, heeft een vals beeld van astrologie gecreëerd. Mensen zijn niet slechts één sterrenbeeld en je bent een mix van alle twaalf tekens die gespecialiseerd zijn in bepaalde gebieden van het leven. Eén teken kan sterker tot uiting komen dan een ander, afhankelijk van verschillende factoren. Het is een combinatie van het teken en het huis die jouw kenmerkende eigenschappen vormen. Drie tekens vormen de basis van je identiteit: het Zonneteken, dat jouw ego vormt, het teken waarin de Maan zich bevindt dat jouw ziel, emoties en gevoelens laat zien, en het rijzende teken dat het teken vertegenwoordigt dat op de horizon verscheen op het moment van je geboorte.

Kinderen lijken op hun rijzende teken en naarmate we ouder worden, wordt ons Zonneteken dominanter. De twaalf tekens vormen onze karaktereigenschappen en ontwikkelen zich in onze twaalf huizen van het leven. Aan welk teken een huis is gekoppeld, hangt af van jouw roadmap, jouw geboortehoroscoop. Dit is een momentopname van de lucht op het moment van jouw geboorte. Jouw geboortehoroscoop met jouw twaalf huizen verbonden met de twaalf tekens, maakt het een unieke geboortekaart die jouw levenspad in detail beschrijft. Wanneer de geboortehoroscoop beweegt en posities van planeten veranderen, kan dit jouw leven beïnvloeden. Jouw planeten in jouw geboortehoroscoop zijn triggerpunten en wanneer ze contact maken met een planeet in de lucht, creëert dit veranderingen in jouw leven.

Een met het Heelal

Geef eens een origineel cadeau:
een volledige karakterbeschrijving waarin de potentiële groeimogelijkheden worden vermeld, en hoe je die optimaal kunt benutten. Succes is verzekerd!