Ram
impulsief gedurfd en gepassioneerd

De impulsieve Ram, die van risico’s nemen houdt en uiterst roekeloos is, heeft een energiek, gepassioneerd, spontaan, onafhankelijk en avontuurlijk karakter. Ram is een zeer ondernemend teken, een initiator. Ram doet zijn werk met onvermoeibare energie en bewonderenswaardige toewijding. Ze stellen hoge eisen aan zichzelf en anderen. Of ze nu in een team werken of autonoom zijn, ze zijn in staat om hoge resultaten te behalen. Deze mensen kunnen alles zelf doen en geven de voorkeur aan het afhandelen van zaken zonder de hulp van anderen.

Omdat Ram zich veilig voelt, denken ze niet na over de gevolgen van hun acties en stoten ze vaak hun hoofd. Ze leren echter hiervan en blijven er niet te lang bij stilstaan omdat ze vooruit moeten. Niets is te veel voor hen; alles voelt als een uitdaging en het is nu of nooit. Verveling komt niet voor in hun woordenboek.

Ram is terecht het eerste teken van de dierenriem en bezit het eerste huis van de horoscoop; het symboliseert het begin van het menselijk leven, een nieuwe start. Zonder hun vurige energie en dappere moed zouden mensen nooit de kracht hebben gehad om zich fysiek te ontwikkelen.

Ram intens moedig

Geef eens een origineel cadeau:
een volledige karakterbeschrijving waarin de potentiële groeimogelijkheden worden vermeld, en hoe je die optimaal kunt benutten. Succes is verzekerd!