Welkom

Astrologie is de oudste wetenschap die de mensheid kent, ongeacht cultuur of religie. Horoscooplezingen worden al eeuwenlang overal ter wereld beoefend. Sinds mensenheugenis zijn we gefascineerd door onze buurplaneten en het sterrenstelsel, mede doordat we er zo nauw mee verbonden zijn. De meeste mensen beseffen echter niet hoe nauw we verbonden zijn met het heelal en welke invloed de planeten en het sterrenstelsel op ons en het leven op aarde hebben.

Astrologie komt in vele vormen voor, maar wordt grofweg in twee categorieën verdeeld: de karakterhoroscopen en de uurhoekhoroscopen. Onder karakterhoroscopen vallen geboortehoroscopen, relatiehoroscopen, kinderhoroscopen, enzovoort. Kortom, alles wat met de mens en eventueel een favoriet (huis)dier te maken heeft.

Uurhoekhoroscoop lezingen is een andere tak van astrologie die gaat over bepaalde vragen die met ja of nee kunnen worden beantwoord of die inzicht kunnen geven in een bepaalde gebeurtenis. Het is een afstamming van de Mundane Astrologie (landenastrologie) waarbij electiehoroscopen, gebeurtenishoroscopen en consult horoscopen worden gebruikt.

Bij het maken van belangrijke keuzes wordt de vraag gesteld wat een goed moment is om de keuze te maken. Electiehoroscopen bieden hierbij uitkomst. Gebeurtenishoroscopen en vragenhoroscopen geven inzicht in het verloop van een gebeurtenis. Het is belangrijk dat de vraag duidelijk en eerlijk geformuleerd wordt.

Een met het Heelal

Geef eens een origineel cadeau:
een volledige karakterbeschrijving waarin de potentiële groeimogelijkheden worden vermeld, en hoe je die optimaal kunt benutten. Succes is verzekerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *